Igor Budiša vodi Đakovo Croatiju u novoj sezoni

Iako u trenerski mladim godinama Igor Budiša već je skupio prilično trenerskog iskustva, a ono će mu svakako trebati u sezoni koja je pred vratima u kojoj će biti šef struke Đakovo Croatije.

Oglas

– Odradio sam s momčadi samo četiri treninga, no s mojim su pomoćnikom odradili kompletan program i siguran sam da ćemo biti spremni za gostovanje kod Vuteksa. Riječ je o jednoj odličnoj ekipi koja je na svom terenu vrlo opasna, znamo da neće biti lako ali želimo već u startu zaigrati s puno energije, takav nam je plan za čitavu sezonu. Ovo je praktično potpuno nova momčad, nakon što se prošle sezone nije uspjelo izboriti viši rang što je bio klupski cilj došlo je do resetiranja, krećemo iz početka, ljudi iz uprave pred nas nisu postavili nikakav cilj ili imperativ, jednostavno smo svi svjesni da je momčad nova i da je teško procijeniti koliko vrijedimo dok se ne odigra nekoliko kola – za Sportalo je rekao novi trener Đakova Igor Budiša.

Oglas

Budiša je protekli period proveo u Kataru, Đakovo nije slučajno klub u koji dolazi nakon inozemne avanture.

Oglas

– Tamo sam radio u školi nogometa, nismo se dogovorili oko nastavka suradnje jer smo se razišli u nekim razmišljanjima oko ekipe koju bih trebao voditi, tu se pojavila i priča sa Đakovom koju sam sa radošću prihvatio. Klub je za ovu razinu zaista sjajno organiziran, zadovoljstvo je raditi u ovakvim uvjetima. Apsolutno da ću dati svoj maksimum da napravimo što bolji rezultat, isto ću uvijek tražiti i od svojih igrača i s obzirom na kvalitetu vjerujem da će to biti dovoljno za zadovoljstvo svih kojima je Đakovo Croatia na srcu a takvih je jako puno – zaključio je Budiša.