I u Semeljcima imate prigodu zaigrati na malonogometnom turniru

I u Semeljcima će domaći hakleri imati prigodu zaigrati na malonogometnom turniru, a imat će prigodu ogledati se i s gostujućima iz bliže i dalje okolice 9.srpnja u popodnevnim satima kada organizator priprema teren i ostale popratne sadržaje kako bi igračima, ali i gledateljima bilo što ugodnije. Nogomet je samo okidač za provesti kvalitetno subotnje poslijepodne, a pri tome se dobro zabaviti i po mogućnosti i sposobnostima zaraditi koju kunu.

Oglas

Nagrade su novčane uz neizostavne pehare i loptu za uspomenu, nazočnima se nudi dobar odabir jela i pića po promotivnim cijenama, malenim posjetiteljima napuhanac za pravi užitak tako da za svakoga ima ponešto. Vaše je samo da se prijavite, dođete, sudjelujete i uživate. Do 13.30 navedenoga dana traju prijave, lokacija je stadion nogometnog kluba Polet u Semeljcima na prekrasnom travnjaku domaćeg ligaša, kotizacija je vrlo prihvatljiva, trebate nekoliko suigrača, malo dobre volje i pravac Semeljci!

Oglas

Uz sve ove nabrojane sadržaje i planove koje dodatno možete pročitati s plakata čitav turnir pratit će vas dobra LIVE svirka, a ukoliko imate dodatnih pitanja i želite ranije prijaviti ekipu učinite to na vrijeme jer je uvijek moguć nepovoljan rasplet da budete prekobrojni pa se stoga obratite Hrvoju na kontakt broj 0995239395 i rezervirajte si mjesto u ždrijebu!

Oglas