I to je moguće: Predsjednik sudio svom klubu službenu prvenstvenu utakmicu

Svega smo se nagledali u hrvatskom amaterskom nogometu, ali situacija iz Satnice pravi je raritet! Utakmicu drugog kola Lige za prvaka 2. ŽNL Nogometnog središta Valpovo između Satnice i Dubrave Ivanovci dugo ćemo pamtiti zbog – sudaca. Ovaj put srećom ne po lošem!

Utakmica Satnice i Dubrave i nema nekakvu rezultatsku važnost, obje su momčadi daleko od borbe za vrh, tako da u polurekreativnom tonu mogu završiti sezonu. Domaća Satnica povela je u 15. minuti golom Patrika Marojevića, a onda u 21. minuti neobična scena. Naime prvi pomoćni sudac Zoran Veši se ozlijedio i nije mogao nastaviti utakmicu, a kako na tribinama nije bilo licenciranog suca zastavice se uhvatio ni manje ni više nego predsjednik Satnice Dalibor Koški.

U njegovih 70ak minuta dijeljenja pravde njegovi su igrači još dva puta tresli gostujuću mrežu te su osvojili tri boda te su došli do 12 pobjede u sezoni. S obzirom da s gostujuće strane nisu došle nikakve pritužbe na suđenje, dapače, Ivanovčani su uputili pohvale suparničkom predsjedniku možemo reći da je izvrsno obavio neočekivani zadatak.