I Solin odnio bodove iz Zmijavaca

U posljednjem susretu trinaestog kola SuperSport Prve NL nogometaši Solina došli su do tri gostujuća boda u Zmijavcima te su tako produbili krizu u kojoj se Croatia očigledno nalazi.

Oglas

CROATIA – SOLIN 0:1 

Oglas

Solin je odigrao vrlo dojmljivu partiju u Zmijavcima, još jednom ogolio sve probleme koje domaćin ima i sebe lansirao u sami vrh, na trodiobu treće pozicije koju dijele s Vukovarom i Dugopoljem. Nakon dosta propuštenih prilika Solinjanima je veselje i tri boda desetak minuta prije kraja donio mladi Karlo Vodanović.

Oglas

Igrač utakmice: Karlo Vodanović

– Zaslužena pobjeda Solina, ne mogu reći da nije iako smo možda negdje i zaslužili i mi jedan bod. Nažalost dolazi na na naplatu ono što se u pripreme krenulo dva tjedan pred prvenstvo, svi koji znaju nogomet znaju da je to nenadoknadivo i da će prije ili kasnije stići ekipu. U ovih desetak dana koliko sam s momčadi sam snimio situaciju, jasno je da nam nedostaje kvalitete, ali još i više energije za svih 90 minuta, možda imamo kapacitet za 50-60 minuta, ne više od toga. Kod mene prolazi samo priča na terenu, ne po kafićima, tribinama i kakvim sve ne okupljalištima gdje se puno priča a malo radi, svi će u ovom preostalom periodu imati priliku pričati, a onda ću ja upravi iznijeti svoj stav a na njima je da odluče što i kako žele dalje – rekao je za Sportalo Darko Dražić, trener Croatije.

– Apsolutno zaslužena pobjeda, nekih pola sata je bila egal utakmica a nakon toga je sve išlo na našu stranu. Imali smo potpunu dominaciju, stvorili i promašili puno prilika pa me je tamo od 70. minute pomalo i bilo strah jer znamo kako takve utakmice znaju završiti, no mislim da bi stvarno bilo nepošteno da ovo nismo dobili s obzirom na igru. Dosadašnji dio sezone? Ja sam prije svega zadovoljan kako igramo jer je to ono što dugoročno i donosi rezultat, a ni bodovnim učinkom nisam nezadovoljan iako smo realno mogli imati i 3-4 boda više jer smo u nekim utakmicama imali i rezultat i igru pa ostajali bez bodova – izjavio je Toni Golem, trener Solina.