I ove godine OK Đakovo organizira međunarodni turnir u odbojci na pijesku!

Godinama Đakovo slovi kao jedan od gradova s najboljim uvjetima za odigravanje odbojke na pijesku. Lijepo uređeni tereni za igru, velik broj igrača, ali i gledatelja prati popularni turnir, a i ove godine će se pružiti prilika za to. Đakovo Volley 2022. igra se već sljedeći tjedan!

Oglas

Prijave za igranje na turniru su naveliko otvorene. Ženski odbojkaški parovi su mogu prijaviti sve do kraja 21. srpnja, a muške prijave završavaju točno dan kasnije. Na turniru može sudjelovati maksimalno 16 ekipa, a to znači kako će najkvalitetniji odbojkaški parovi nastupati na đakovačkom pijesku! Nagradni fond je isto tako vrlo bogat te iznosi čak 10 tisuća kuna. Pobjednicama i pobjednicima će pripasti po 3 tisuće, drugoplasirane i drugoplasirani će dobiti po 1500, a trećeplasirane i trećeplasirani po 500 kuna nagrade. Organizator je također osigurao ručak, službenu majicu turnira i vodu za piće za svaku sudionicu te svakog sudionika.

Oglas

Obje konkurencije će turnir igrati u jednom danu. Ženski dio turnira igra se 23. 7. (subota), dok će dečki na đakovačkom pijesku nastupiti 24. 7. (nedjelja). Odlični susreti su garantirani, a svi znatiželjni odlične odbojke na pijesku mogu uživati u gledanju ovog turnira!