I mladi Gromovi krenuli s pripremama

Odlične vijesti dolaze i od mlađih skupina rukometnog kluba Nexe! Naime, jučer su i mladi Gromovi, odnosno, sve mlađe dobne skupine RK Nexe, počeli s treninzima, nakon dugog perioda neigranja, a uskoro kreću i pripremne utakmice. Treninzi se odvijaju prema svim epidemiološkim preporukama, a povodom ovih sjajnih vijesti razgovarali smo s trenerom Nexe2 Ivanom Tomičićem koji nije krio zadovoljstvo konačnim početkom priprema.

Oglas

„S današnjim danom, 03. 08., dobili smo odobrenje od kluba da sve mlađe dobne skupine RK Nexe mogu krenuti s treninzima. Za sve nas je to jedan veliki izazov zato što radimo s novim, mlađim igračima. Dugi period priprema je pred nama i svi željno iščekujemo ulazak u dvoranu pošto dugi niz mjeseci nismo bili na parketu zbog svima nam poznate situacije. U planu su i pripremne utakmice. Od ove sezone stvara se i nova generacija rukometaša godišta 2012. i mlađi te ovim putem pozivam svu djecu tih godišta da se prijave, a s radom bismo počeli kroz nekih mjesec dana, odnosno, s početkom nove školske godine.” – izjavio je trener Nexe2 Ivan Tomičić te je nastavio s nekoliko riječi o svojoj ekipi.

Oglas

„Danas imamo prozivku, jedan dio igrača se još uvijek nalazi na godišnjem odmoru i očekujem da će se ekipa kompletirati kroz tjedan dana. Ovo je jedna mlada momčad, puno mlađa nego ona od prošle godine, a željna je izazova, truda, rada, zalaganja i utakmica. Treninzi će se odvijati kombinirano – u parku, na srednjoškolskom igralištu te ćemo polako ulaziti i u dvoranu. I na kraju bih se zahvalio predsjedniku NK Šipovca, Franji Božičeku, na korištenju njihovog terena za prvi trening Nexe2.”

Oglas

Izvor Nexe