I Dilj podiže infrastrukturalnu letvicu za bolju klupsku budućnost

U jeku borbe protiv Koronavirusa Vinkovačni ne miruju nego polako slažu uvjete za bolji rad, ugodniji boravak i u konačnici možda i za rang više. Dilj iz Vinkovaca je prvu fazu radova gotovo priveo kraju, a u punom sjaju su zasjale dvije nove svlačionice za igrače i igračice i uz to je potpuno je obnovljena svlačionica za trenere i suce.

Također su osvanule i dvije nove prostorije u kojima će biti spremište za opremu, a djelomično je postavljena i nova fasada dok će ostatak uslijediti ubrzo, nakon potpune izmjene krovišta na glavnoj, ali i pomoćnim zgradama i prostorijama. Naravno kada u zaborav ode snijeg i koronavirus.

Ispred novih svlačionica postavljena je i nova nadstrešnica koja će se u narednom periodu proširiti dužinom cijele zgrade ispred svih prostorija. Započeli su Vinkovčani i uređenje dvorišta i prilaza svlačionicama, a odrađena je priprema za betoniranje novih staza kao i ravnanje dvorišta te sijanje trave.

Po okončanju ove situacije oko Koronavirusa i nastavku treninga igrače i igračice Crvenih čekaju dakle, nove svlačionice za novi uzlet kluba koji pomalo u sjeni starije gradske sestre pomalo slaže križaljku za velike stvari.

Vrhunskog trenera imaju – potvrdili kolege treneri u našem izboru, ekipa je standardno odlična već nekoliko sezona, a svakako je glavna vedeta brat trenera Dejana – Tomislav Pavličić Šlajfo koji svoje bogato prvoligaško iskustvo prenosi na najmlađe tako da je i onaj zadnji, ali najbitniji kotačić funkcioniranja kluba zadovoljen, a to su mladi i djeca koja pohađaju klupsku školu nogometa.

Uprava kluba radi punom parom . Napravljene su 2 nove svlačionice za naše igrače i igračice i nastavljamo dalje kad nas zaobiđe ovaj virus . Puno je ljudi pomagalo i veliko im hvala na pomoći. Dajemo sve od sebe kako bi naša djeca u školi nogometa imala što bolje uvjete za rad – rekao nam je legendarni Šlajfo, a sve to za koga:

ZA KOGA??? ZA DILJ!!!💪

U tijeku je i natjecanje našega portala u kojemu sudjeluje i vinkovački Dilj sa svojom himnom, a prema reakcijama i odazivu navijača očito je da klub ima dobru podršku i da će vjerojatno visoko dugurati u našem izboru.