I Brođani su dio svjetskog juniorskog prvenstva za odbojkašice do 19 godina u Osijeku

U Osijeku se od 1. do 11. kolovoza održava svjetsko juniorsko prvenstvo za odbojkašice do 19 godina. U suradnji s Hrvatskim odbojkaškim savezom, u organizaciji sudjeluju i brodski zaljubljenici u odbojku.

Oglas

Tako su mlade odbojkašice iz tri ženska brodska odbojkaška kluba (OK Kolonija, OK Slavonski Brod, OK Posavina Brod) na čelu sa svojim trenerima imale čast volontirati na prvenstvu i biti skupljačice lopti i brisačice igrališta.

Oglas

Osim mladih skupljačica lopti, na svjetskom juniorskom prvenstvu Slavonski Brod ima svoja 4 predstavnika i u sudačkom kolegiju, a to su: Marija Đaković, Ivana Kožul, Antun Odobašić i Sara Radojičić.

Oglas

Reprezentacija Hrvatske ima maksimalan učinak i ostvarila je tri pobjede (Njemačka, Nigerija i Portoriko). U subotu (5.8.) u 18:00 sati Hrvatska igra protiv Dominikanske Republike, a u nedjelju (6.8.) igra utakmicu za 1. mjesto u grupi protiv jake ekipe Turske.

Raspored svih utakmica može se pronaći na stranicama Volley World-a (https://en.volleyballworld.com/volleyball/competitions/women-u19-world-championship-2023/)

Utakmice se igraju u dvorani Gradski vrt, a cijena dnevne ulaznice iznosi 10,00 eura (za 6 utakmica).