Humanitarna akcija brodskih Bad Blue Boysa: Svi za Gabrijelu!

Često ih mnogi pokušavaju prikazati kao loše dečke, kao huligane, no oni uporno uvijek pokazuju da su najbolji dio našeg društva! Kada je trebalo braniti Hrvatsku, bili su prvi, kad je trebalo pomagati Gunji – prvi, kad je gorio Split – prvi, kad se tresao Zagreb – prvi! Bez obzira za koji klub navijali, kada treba nekome pomoći tu su i Kohorta i Ultrasi i Torcida i Armada, a ovoga puta u akciji su navijači Dinama iz Slavonskog Broda koji si pokrenuli akciju pomoći svojoj sugrađanki Gabrijeli Kurtušić. Sve informacije nalaze se u njihovoj objavi, a mi samo možemo pozvati sve da se uključe i pomognu u skladu sa svojim mogućnostima:

Oglas

U tijeku je humanitarna akcija prikupljanja sredstava za liječenje naše sugrađanke Gabrijele Kurtušić.
Gabrijela boluje od intraosealnog rabdomiosarkoma, izuzetno agresivnog i rijetkog oblika raka koji zahvaća kosti bolesnika. Prvotni je cilj humanitarne akcije bio prikupljanje novčane pomoći za dolazak liječnika iz inozemstva i izvođenje operacije. Međutim, brzom reakcijom Gabrijelinih kolega i prijatelja prvotni je iznos već prikupljen te je dolazak liječnika dogovoren.
Kako ne bismo sve prepustili slučaju, trebamo se pobrinuti da naša Gabrijela bezbrižno putuje na operaciju i kemoterapije.
Ovim se putem pridružujemo akciji prikupljanja novčane pomoći za našu Gabrijelu, želeći olakšati ove teške dane njoj i njenim bližnjima.

Oglas

Donaciju možete izvršiti uplatom novčanog priloga na račun:
IBAN: HR4323400093112436806
Gabrijela Kurtušić
SWIFT: PBZGHR2X

Oglas

Klub Navijača Dinama Bad Blue Boys Slavonski Brod.