Hrvoje Kurtović: “Cilj je razvijati igrače, ali je potrebno i skupljati bodove”

Druga momčad Osijeka jedina od prvoligaških klubova nastavlja igrati na nacionalnoj razini, Osijek se odlučio razvijati svoje talentirane mladiće kroz treći rang natjecanja, a svoju budućnost je stavio u ruke Hrvoja Kurtovića, mladog 38-godišnjeg stručnjaka s kojim zasigurno imaju priliku za pravi, zdravi razvoj.

Oglas

– Radili smo jako dobro kroz čitave pripreme, vrlo sam zadovoljan odrađenim i uvjeren sam da ćemo trkački biti na visokoj razini. Igrački smo prilično novi i mladi, imamo dosta dečki koji imaju pravo još igrati za juniore ali smo ih odlučili gurnuti u seniorski nogomet, uvjeren sam da će ova liga biti odlična za njihov razvoj. Upravo razvoj naših mladića i je primarna stvar koju želimo dobiti od ovog natjecanja, no potrebno je i skupljati bodove, navikavati se na pobjede pa ćemo se sigurno boriti u svakoj utakmici. Grobničan nam je prvi protivnik, iskreno ne znamo previše o njima, pokušali smo doznati koliko smo uspjeli, čitava liga je nova i trebat će nešto vremena da se upoznamo – za Sportalo je rekao Hrvoje Kurtović, trener mlade Osijekove momčadi.

Oglas

Osječani sezonu dakle otvaraju na domaćem terenu ove subote, dok će ih put u drugom kolu odvesti u Krapinu tamošnjem Zagorcu.