Hrvoje Bušić preuzeo klupu Graničara

Nisu u Županji dugo birali novog trenera, nije to ni bilo potrebno, nakon odlaska Dražena Ilića, na klupu seniorske momčadi sjeda Hrvoje Bušić.

Oglas

Logičan je to izbor s obzirom da je Bušić već u klupskom pogonu, radio je do sada kao voditelj Škole nogometa, sada će uz tu funkciju biti šef struke seniora. Iznimno loš ulazak u sezonu doveo je do ostavke Dražena Ilića nakon pet i pol godina na klupi Graničara, nakon nedjeljnog poraza od Svačića došlo je vrijeme za rastanak.

Oglas

Hrvoje Bušić dobro je poznato trenersko ime, sada već sa puno trenerskog iskustva koje će mu svakako trebati da pokrene stvari s mrtve točke. Debi na klupi Graničara Bušić će imati na dobro mu poznatom terenu, Graničar sljedećeg vikenda gostuje na đakovačkom Pazarištu gdje je novi trener Graničara bio trener do travanja 2021. godine, nakon toga je kratko bio i trener Marsonije, a od rujna prošle godine voditelj je Škole nogometa Graničara. Momčad preuzima na posljednjoj poziciji sa samo jednim bodom na računu i samo jednim postignutim golom u šest odigranih kola, jasno je da je pred njim puno posla, pozitivan rezultat protiv zahuktalog Đakova bio bi ogroman podrstrek za društvo sa Spomen stadiona.