/Hrvoje Bušić novi trener đakovačkog trećeligaša POVRATAK JEDNOG OD NAJTALENTIRANIJI TRENERA U 3. HNL
hrvoje bušić

Hrvoje Bušić novi trener đakovačkog trećeligaša POVRATAK JEDNOG OD NAJTALENTIRANIJI TRENERA U 3. HNL

Nakon odlaska Josipa Milardovića s klupe Đakovo Croatije dugo smo čekali ime njegova nasljednika, a sad je poznato da će to biti jedan od najtalentiranijih slavonski trenera, Hrvoje Bušić. Prenosimo priopćenje HNK Đakovo Croatia:

Poštovani članovi, navijači, simpatizeri Hrvatskog nogometnog kluba Đakovo Croatia te ljubitelji nogometa u Đakovu i Đakovštini, nakon odlaska gospodina Josipa Milardovića s klupe đakovačkog trećeligaša, čelništvo Kluba za novog šefa struke izabralo je gospodina Hrvoja Bušića.

 

Riječ je o mladom stručnjaku koji je u dosadašnjoj karijeri bio trener i voditelj omladinskog pogona Cibalije, trenirao Graničar iz Županje, a svakako treba izdvojiti i inozemnu karijeru u Kini.

 

Gospodin Bušić će kormilo preuzeti 14. listopada, a do tada momčad će voditi stručni stožer na čelu s našim mladim trenerom Bojanom Stjevićem uz pomoćnike Filipa Ivića i Tihomira Češnika kojima se neizmjerno zahvaljujemo na angažmanu, požrtvovnosti i preuzetoj odgovornosti u prijelaznom razdoblju.

 

Donedavnom treneru “crvenoplavih” gospodinu Josipu Milardoviću zahvaljujemo na do sada učinjenom za naš Klub te mu u budućnosti želimo uspješnu igračku i trenersku karijeru.

Podijeli
  •  
  •  
  •