Hrvatski sokol slavio u derbiju, Sloga sve bliže tituli

Kakvo kolo u Ligi NS Valpovo! Napadači su radili prekovremeno, a defanzivci imali praznik rada. Četiri utakmice završene su sa po šest golova, a samo je derbi “podbacio” i završen je sa četiri lopte u mreži.

Oglas

Valentić je donio prednost Mladosti iz Harkanovaca na gostovanju u Bocanjevcima, no to je bilo sve što su gosti učinili, do kraja se njihova mreža tresla tri puta, po jednom su je gađali Vidović, Vidošić i Košak. U dvoboju Gaja i Kitišanaca gosti su bili bliže pobjedi, imali su 2:0, pa 3:2 vodstvo, ali to posljednje 3:2 trajalo je rekordno kratko, u istoj 89. minuti su i poveli i primili pogodak. S dva gola kod domaćina istaknuo se Josip Burazer, dok su u toj infarktnoj završnoj minuti strijelci bili Ćosić i Lacković. Identičnih 3:3 i u Veliškovcima, a bilo je i tamo vrlo uzbudljivo, ponovno su gosti imali dva gola prednosti, ali onda Croatia radi veliki preokret u samo 9 minuta igre u koje se ubacio odmor na poluvremenu, ali na kraju ipak Mladost dolazi do poravnanja. Dvostruki strijelac za goste bio je Vedran Greman, dok je za domaćina pogađao i vratar Matej Jeger, dakako s bijele točke.

Oglas

Croatia iz Marjančanaca je slavila na gostovanju u Vinogradcima i sustigla Mladost pa će se do kraja voditi borba kako izbjeći posljednje mjesto. Šutalo i Mitić donijeli su dva gola prednosti gostima, pa se domaćin vraća u egal golovima Kupanovca i Stankovića, da bi pobjedu Croatiji u konačnici donijeli Novoselići, Alen s bijele točke i Filip iz igre. Sloga nije imala problema doći do nove pobjede protiv Jadrana, po dva pogotka za lidera postigli su Jakov Petrinec i Andrija Petrinec, dok su Jadranovi strijelci bili Davor Novoselić i Robert Marjanović koji je u 84. iz kaznenog udarca malo uljepšao gostujući poraz. Doduše. Jadran se dobro branio do odmora na koji se otišlo s 1:1, a onda su od 50. minute igrali s igračem manje i već bili u minusu, tu su sve dileme oko pobjednika već bile odlučene.

Oglas

14. kolo: 

Bocanjevci :          NK “Hrvatski sokol”           NK “Mladost” (H)                  3   :   1

Brođanci :             NK “Gaj”                             NK “Kitišanci”                       3   :   3

Veliškovci :           NK “Croatia” (V)                 NK “Mladost” (T)                   3   :   3

Vinogradci :          NK “Zrinski”                       NK “Croatia” (M)                   2   :   4

Samatovci :           NK “Sloga 1958”                 NK “Jadran”                           4   :   2

Parovi 15. kola:

Kitišanci :              NK “Kitišanci”                    NK “Mladost” (H)

Tiborjanci :           NK “Mladost” (T)                NK “Gaj”

Marjančaci :          NK “Croatia” (M)                NK “Croatia” (V)

Habjanovci :         NK “Jadran”                        NK “Zrinski”

Samatovci :           NK “Sloga 1958”                 NK “Hrvatski sokol”