Hrvatski navijači za Banovinu – majice u prodaji!

Hrvatski navijači za Banovinu na sve moguće načine. Najprije su preduhitrili državni aparat i bili praktično među prvima na terenu već istog dana kada se dogodio onaj strašni potres u Petrinji, zatim su bili najbrži kada je trebalo krenuti s obnovom stradalih domova, onda su krenuli u akciju prikupljanja građevinskog materijala, a sada su u akciji prikupljanja dodatnih sredstava prodajom majica.

Oglas

Dok ih bez razloga batinaju po postajama, dok ih prozivaju da su smetali samo zato što su bili brži od skupog državnog aparata oni rade i pokazuju svu snagu navijačkog pokreta. Samo nek iz ovoga shvate da “neprijateljstvo” traje onih 90 minuta kada s jedne na drugu tribinu viču jedni drugima da su pičke, nakon toga – brat uz brata, svatko za svoj klub, svatko sa svojim željama ali bez sranja, jer ovo je ono što oni trebaju biti svaki dan! Ovo što sve skupine sada rade, među njima svakako i Kohorta koja sprema štand na Trgu slobode. Prošetajte do njih, pokažite im da se cijeni to što rade, a usput pomozite još jednom onima koji su stradali na Banovini.

Oglas

[HUMANITARNI ŠTAND]

Oglas

Od subote 23.1. do utorka 26.1. na Trgu slobode nalaziti će se štand Kohorte.

Na štandu će se između ostaloga moći kupiti i majice koje su izrađene u suradnji svih Hrvatskih navijačkih skupina čiji je motiv potres koji je krajem prošle godine pogodio Banovinu. Sav novac prikupljen od prodaje majica donirati će se za potresom pogođena područja.

Cijena majice je 100 kn, a radno vrijeme štanda od subote do utorka od 11-18h.

BRAT UZ BRATA – HRVAT UZ HRVATA
HRVATSKI NAVIJAČI ZA BANOVIN