Hrvatski dragovoljac i Kustošija u karanteni, Slavonci zarobljeni u Zagrebu

Hrvatski dragovoljac se našao u nezgodnoj situaciji nakon što je jedan igrač imao pozitivan test nakon utakmice s Kustošijom. Tako su se svi igrači obiju momčadi kao i svi iz stručnih stožera našli u problemu jer moraju u karantenu i samoizolaciju.

Među igračima ima i naših Slavonaca koji su otprije branili boje ponosnog hrvatskog kluba kao i nekolicina njih koji su se zatekli na probi koja definitvno nije išla prema planu pa će tako za nove aktivnosti morati sačekati dva tjedna.

Nisam uopće bio u kontaktu s tim dečkom no takva su pravila, ja sam dobro, nemam simptome, vježbam individualno, dobro mi je no dečki su se našli u teškoj situaciji, struka je na rubu živaca. Neki nisu niti vidjeli toga dečka no sve su nas strpali u karantenu i samoizolaciju do 07.srpnja. Policija nas redovito provjerava, ne smijemo nikuda, čak niti na glasovanje. Na probi su u Kustošiju stigli Jurević i Mijić, igrači Oriolika pa su i oni u karanteni. Rubić, Šubarić i Ilić su Slavonci na radu u HD-u pa su i oni doživjeli neočekivani obrat nakon utakmice – rekao nam je igrač HD-a Tomislav Valentić koji nije bio u direktnom kontaktu sa zaraženom osoboom, ali iz mjera predostrožnosti samoizolaciju provodi u Crikvenici.

Foto FB Tomislav Valentić