Hrvatski dragovoljac dočekuje Mladost, BSK putuje u Dobrovac

Nadolazeći vikend će Požeško – slavonski prvoligaši odigrati svoje 24. kolo. Sezona je pri kraju, a još je potpuno neizvjesno na dnu tablice gdje se vodi prava bitka za svaki bod. Sve utakmice u ovom kolu igraju se s početkom od 18:15, kako i onaj sutrašnji u Golobrdcima tako i svi ostali u nedjelju.

Oglas

Trenkovačka Sloga i Dinamo iz Rajsavca će sutra u Golobrdcima otvoriti 24. kolo svojim susretom. Trenkovčani se nalaze na desetom mjestu sa dva boda manje od svojih sutrašnjih suparnika. To su dvije iskusne ekipe koje će se sigurno nadigravati cijelu utakmicu, obje ekipe su u sigurnoj poziciji tako da ih ništa ne sprječava da igraju dobar nogomet sa puno lijepih poteza. U nedjelju u Vetovu kod Graševine gostuju sve bolji Sulkovci koji u zadnje vrijeme ne znaju za poraz, uhvatili su vrlo dobar ritam gdje se polako, ali sigurno penju prema gornjem dijelu tablice. Ako nastave s takvim optimizmom i dobrom igrom moglo bi tu biti svega u Vetovu. Graševina se vraća optimistično na svoj teren nakon poraza iz Buka, odigrali su odličnu utakmicu u Buku gdje su uz malo sreće možda mogli i do pozitivnog rezultata, ali bez obzira na rezultat dobro su namučili prvake i imaju se pravo ponositi sobom. U ovom susretu su naravno favoriti, ali bilo kakvo opuštanje bi mogli iskoristiti osokoljeni gosti.

Oglas

Drugoplasirani Papuk ide u goste Graničaru iz Bučja, nemamo što puno najavljivati ovaj susret sve osim uvjerljive pobjede gostiju bi bila prava senzacija. Po svemu sudeći Graničar se može polako pripremati za 2. ŽNL. od slijedeće sezone. U Drenovcu se možda igra i najzanimljiviji susret kola, kod Dragovoljca gostuje Mladost koja je odlična i vrlo spremna ekipa. Dragovoljac se vraća na svoj teren nakon potopa u Velikoj iz prošlog kola. Mladost dolazi rasterećena bez ikakvog grča, a Dragovoljac pod svaku cijenu mora do kraja skupiti što više bodova kako bi se maknuli sa pretposljednjeg mjesta. U slučaju da domaći slave u ovom susretu mogli bi prepustiti pretposljednju poziciju Donjoj Obriježi, ako Zagrađani tamo budu slavili protiv Croatije.

Oglas

Kao što smo već spomenuli Croatija iz Donje Obriježi ima težak zadatak u ovom kolu, dočekuju Graničar iz Zagrađa na svom terenu. Gosti su naravno veliki favoriti u ovom susretu, pogotovo zato što dolaze nakon poraza iz prošlog kola pa će sigurno što bolje pokušati popraviti dojam. Domaćin mora ići na sve ili ništa kako bi na kraju sezone uspjeli bezbrižno izboriti ostanak u prvoligaškom društvu. U Mihaljevcima kod Croatije gostuje Omladinac, domaćin se nalazi na trećem mjestu sa istim brojem bodova kao i Graševina, ako žele sigurno ostati na trećem mjestu moraju slaviti, a s druge strane gosti dolaze rasterećeni i bezbrižni, ne mogu nakon ovog kola ni gore ni dolje, a kada je Omladinac bezbrižan tada je i najopasniji. Tako da nas očekuje jako zanimljiv susret. Prvoplasirani BSK ide na daleko gostovanje u Dobrovac, naravno o favoritu ne moramo ni pričati. Sve osim uvjerljive pobjede Bučana bila bi prava senzacija.