/Hrvatske nogometašice u petak u Velikoj protiv Bosne i Hercegovine VEČERAS OTVORENI TRENING S DJEVOJČICAMA
maja2

Hrvatske nogometašice u petak u Velikoj protiv Bosne i Hercegovine VEČERAS OTVORENI TRENING S DJEVOJČICAMA

Ženska nogometna reprezentacija Hrvatske u Velikoj odrađuje mini pripreme pred početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se igra 2019. godine u Francuskoj, a u sklopu njih u petak će odigrati pripremni susret protiv Bosne i Hercegovine.

Velika je dakle domaćin najboljim hrvatskim nogometašicama, a danas posebnu prigodu imaju sve male nogometašice kojima se pruža prilika trenirati s našim reprezentativkama na glavnom travnjaku veličke ljepotice. Od 18,00 sati pozvane su sve djevojčice i djevojke koje se bave ili se žele baviti nogometom da se priključe treningu i vide iz bliza kako to rade Maja Joščak, Nevrkla, Cindrić, Kunštek, Landeka, Žigić, Šundov i ostale reprezentativke.

Hrvatska i BiH su jučer odigrale prvu pripremnu utakmicu u kojoj su naše uz dosta nesreće ostale bez pobjede, Bosanke su povele u 18. minuti iz kaznenog udarca, naše preokrenule pa drugi pogodak za konačnih 2:2 dobile u posljednjoj minuti utakmice. I ovo već jamči odličan, napadački nogomet što je još jedna dodatna pozivnica svim ljubiteljima nogometa u Požeštini, ali i šire, na žalost reprezentacije su u Slavoniji i Baranji velika rijetkost, pa se ovo ne bi smjelo propustiti.

Za ovu su akciju pozvane Ivana Bojčić (Osijek), Maria Kunštek (Osijek), Ivana Maltašić (Osijek), Kristina Nevrkla (Osijek), Maja Joščak (Osijek), Ana Dujmović (Agram), Martina Taritaš (Agram), Anela Lubina (Split), Mihaela Horvat (Split), Monika Conjar (Pomurje), Matea Bošnjak (Sindelfingen), Iva Landeka (Rosengard), Emma Barišić (Landhaus), Sandra Žigić (Neunkirch), Kristina Šundov (Basel), Ivana Rudelić (USV Jena), Ana Jelenčić (PWSZ Walbrzych), Carina Roščić (Grasshoppers) i Sanja Šoltić (Katarina Zrinski).

Uz izbornika Miletića, u stručnom su stožeru trener Mate Prskalo, kondicijski trener Jure Perković, trener vratarki Krešimir Jaklin, liječnica Vedrana Vondrak, fizioterapeutkinja Martina Petranović, ekonom Verica Medved, tajnik Denis Lukša i Predsjednik Komisije za ženski nogomet Darko Kolesarić.

Podijeli
  •  
  •  
  •