Hrvatske juniorke među osam najboljih na svijetu!

Nekada je hrvatska odbojka bila sila na svjetskoj razini, no godine nemara i nerada su nas srozale na niske grane. Nekako dolaskom Ante Bakovića na čelo Saveza krenule su promjene, sada pokojni predsjednik udario je temelje povratku hrvatske odbojke na staze stare slave, a to ovih dana u Osijeku dolazi na vidjelo, U-19 reprezentacija izborila je plasman među osam najboljih na svijetu!

Oglas

Ženska odbojkaška U-19 reprezentacija pobjedom nad Poljskom izborila je plasman među osam najboljih na svijetu! Bila je to prava drama protiv jako dobrog protivnika, Poljakinje su dva puta vodile, prvi set su osvojile bez puno problema, naše djevojke se vraćaju briljantnom partijom, u drugom setu Poljakinje su osvojile samo deset bodova. Poljakinje su uzvratile istom mjerom u trećem setu, tada su Hrvatice osvojile samo 14 poena, a onda kreće – spektakl!

Oglas

Četvrti set donio je ponovno izvrsnu igru izabranica izbornika Saše Ivaniševića, a odluka pada u dramatičnom petom setu u kojem se vodila epska borba za svaki poen u kojem su Poljakinje imale meč loptu na 14:13, a onda su naše odbojkašice vezale tri poena i izborile plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.