Hrvatska na nogama, svi za Petrinju!

Tragedija koja je danas pogodila Petrinju, Sisak i Baniju ponovno je ujedinila čitavu Hrvatsku, ponovno se pokazuje veliko hrvatsko srce, jednako kao kada je Slavonija plivala ili Dalmacija gorjela, kao i kada se nedavno Zagreb tresao.

Oglas

Ne zna se što je šire, dali duša il’ ravnica.. Naravno da je i čitava Slavonija na nogama, a kao i uvijek, sportaši su oni koji prednjače. Valjda i ne postoji klupska stranica koja nije dala podršku, a mnogi su krenuli i u konkretnu akciju. Prikupljaju se novci, hrana, odjeća, higijenske potrepštine, šatori, vreće za spavanje, sve što može pomoći nesretnoj Banovini.

Oglas

Mnogi su i krenuli put. Legija, navijači Marsonije, Kohorta iz Osijeka, Ultrasi iz Vinkovaca su već na licu mjesta i zajedno sa velikom skupinom Bad blue boysa koja je stigla iz Zagreba, sa vatrogascima, vojskom, HGSS-om, policijom i svima ostalima rade na čišćenju Petrinje koja je najviše stradala, ali su i u Kostajnici, Sisku i mnogim manjim mjestima koja su stradala!

Oglas

Od Dubrovnika do Iloka Hrvatska je na nogama, svi se na svoj način trude pomoći, mi vas pozivamo i ovim putem da se uključite, svaka kuna, svaka lipa je pomoć, stradalima bitna, a nama koji pomognemo puni srca dobrotom. Svi za Petrinju!

Foto: Damir Krajač