HRnogomet i Sportalo biraju najboljeg igrača Treće NL Istok

Kod nas su izbori najboljih pojedinaca već redovita stvar, dobrim dijelom odrađujemo posao nogometnim savezima koji bi radi popularizacije nogometa trebali nagrađivati i najbolje pojedince liga, no ne žalimo se, dapače, zadovoljstvo nam je nagrađivati najbolje!

Oglas

3. HNL Istok, odnosno po novom Treća NL je naša “centralna” liga, ona koja donosi najveću čitanost i ona kojoj posvećujemo najveću pažnju. S tom vodiljom smo reagirali na ponudu HRnogometa da nam se pridruži u biranju najboljih igrača, priča je vrlo brzo došla baš do Treće NL Istok pa ćemo zajedno s ovom popularnom aplikacijom za praćenje rezultata primarno amaterskih liga birati najboljeg u sezoni koja je pred vratima! Naravno, upućujemo poziv svim čitateljima i ljubiteljima amaterskog nogometa da svoje mobilne uređaje opremite HRnogomet aplikacijom koju jednostavno mogu “skinuti” sa app storea te uvijek biti u toku s rezultatima klubova i liga koje vas zanimaju.

Oglas

Nasljednik Mateja Martinovića koji je pokorio ligu prošle sezone, a naravno, i Matej je jedan od ozbiljnih kandidata za pobjedu, osvojit će Trofej HRnogomet kojeg zajednički dodjeljuju Sportalo i HRnogomet!

Oglas

Princip je isti, o pobjedniku će odlučiti čitatelji Sportala, odnosno naši pratitelji na Facebooku pa šaljemo još jedan poziv svima da lajkaju i prate Sportalo na najpopularnijoj društvenoj mreži kako bi iz kola u kolo mogli glasati za najboljeg. Nakon svake utakmice u suradnji s oba trenera odlučit ćemo tko je najbolji igrač susreta, a onda njih osam idu u izbor te skupljaju bodove, tko nakon 30. kola bude na vrhu sigurno će se zasluženo okititi titulom najboljeg!