HOŠK, Dinamo (T) i Slavonija (P) izborili drugo kolo đakovačkog Kupa

U nedjelju su odigrane prve utakmice pretkola Kupa NS Đakovo. Tri su se susreta igrala u Budrovcima, Trnavi i Vrbici.

Oglas

Susret između Šokadije iz Strizivojne i Omladinca iz Josipovca Punitovačkog odigran je tjedan dana ranije, a završio je pobjedom Josipovčana koji su s tri pogotka napunili mrežu domaćina. U nedjelju je u Budrovcima domaća Slavonija dočekala gašinački HOŠK. U tvrdoj i čvrstoj utakmici na kraju su uspješniji bili Gašinčani koji su na krilima fantastičnog Mirka Svaline slavili i prošli u iduće kolo kupa. Svalina je bio strijelac oba pogotka na utakmici, a HOŠK je ovom pobjedom izborio iduće kolo kupa u kojem će na svom terenu dočekati satničku Mladost.

Oglas

Dinamo je u Trnavi s četiri pogotka ispratio gorjansku Budućnost. Dva su pogotka Dinamovci postigli u prvom, a dva u drugom. Sjajnu je utakmicu hattrickom obilježio Jakov Benić, dok mu se na listi strijelaca priključio Čečura. U idućem će se kolu Trnavčanima suprotstaviti pobjednik susreta Hajduk (ŠP) – Dračice. Ova se utakmica igra u srijedu u Širokom Polju.

Oglas

Slavonija iz Punitovaca je u Vrbici opravdala ulogu favorita, te je s čak četiri pogotka napunila mrežu domaćeg Radnika. Dva je pogotka za goste postigao Gurdon, dok su po jednom poentirali Radak i Bošković. Ovom pobjedom Slavonija je izborila četvrtinale Kupa u kojem će se sastati s nogometašima Ratara iz Piškorevaca.