/Horvat sedmi na EP s preskočenih 5.75 POTVRDIO ODLIČNU FORMU SKOKOM SAMO CENTIMETAR MANJE OD OSOBNOG REKORDA
ivan horvat yt

Horvat sedmi na EP s preskočenih 5.75 POTVRDIO ODLIČNU FORMU SKOKOM SAMO CENTIMETAR MANJE OD OSOBNOG REKORDA

Horvat sedmi na EP s preskočenih 5.75.

Ivan Horvat je s preskočenih 5.75 zauzeo sedmo mjesto na EP u Beogradu. Samo centimetar manje od svog osobnog rekorda skočio je osječki atletičar te tako potvrdio odličnu formu i pokazao da i na velikim natjecanjima može skakati izvanredno.

Nažalost to je bilo dovoljno za tek sedmo mjesto što pokazuje koliko je konkurencija jaka i kako su dobro skakali ostali natjecatelji. Horvat je pokušao preskočiti novi nacionalni rekord na visini od 5.80, bio je blizu no letvica nije ostala mirna.

Uz pomoć vjernih navijača iz Osijeka koji su ga došli bodriti u Beograd Horvat je napravio rezultat koji ga svakako može zadovoljiti te dati ohrabrenje u nastavku karijere te možda u budućnosti naša regija dobije i osvajača medalje s velikih atletskih natjecanja.

Foto Screenshot YouTube

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.