HNS predstavio nove dresove Vatrenih

Hrvatski nogometni savez i Nike predstavili su nove dresove hrvatske nogometne reprezentacije. Nema dileme da će izazvati dosta polemika, nije riječ o standardnim varijacijama s “kockicama” iako su one i dalje u naslovnoj ulozi, posebice na prvom, crveno bijelom dresu.

Predstavljamo novu kolekciju dresova Vatrenih!
Prepoznatljivi kvadratići prvog dresa na moderan način odražavaju energiju i ponos Hrvatske.
Novi pričuvni dres nadahnut je hrvatskim noćnim životom i prirodnim ljepotama, a plavi kvadratići odražavaju živahnost hrvatske festivalske kulture i azurnog mora naše obale – stoji u objavi Hrvatskog nogometnog saveza.
“Izuzetno sam ponosan što sam imao privilegiju najviše puta odjenuti predivni hrvatski dres te se veselim novoj garnituri koja slijedi prepoznatljivu tradiciju. Ta magična crveno-bijela polja čine hrvatski dres najprepoznatljivijim na svijetu, a novi dizajn podsjeća me malo na 1998. godinu i legendarnu momčad koja je inspirirala moju generaciju. Također, jako mi se sviđaju atraktivan dizajn i privlačne boje na pričuvnom dresu, siguran sam da će biti jako popularan među našim navijačima”, izjavio je kapetan hrvatske reprezentacije, Luka Modrić.
U izradi novih dresova hrvatske nogometne reprezentacije korištena je Nikeova inovativna Dri-FIT ADV tehnologija, napravljeni su od sto posto recikliranog poliestera, izrađenog od recikliranih plastičnih boca, a njihov prozračni materijal sprječava pretjerano znojenje i zagrijavanje tijela.(HNS)