HNK Đakovo Croatia u akciji opremanja mlađih kategorija

Zadaća svake obitelji, odgojno-obrazovne ustanove, društvenih, kulturnih i sportskih kolektiva naučiti je dijete važnosti prijateljstva, kako izgraditi čvrste i kvalitetne odnose jer, generalno, naše blagostanje izravno ovisi o našoj povezanosti s drugim ljudima.
Kada osjećamo pripadnost, ispunjava nas osjećaj smisla i životnog zadovoljstva što pozitivno utječe na naše fizičko zdravlje i psihičku stabilnost. Kod djece je to još izraženije jer ono promatra, uspoređuje, uočava razlike, što ponekad može i loše utjecati na pojedinca ili više djece.
To je zasigurno jedan od razloga zašto od nadolazeće sezone želimo ujednačenost u odijevanju nabavkom nove sportske opreme s klupskim obilježjima kako bi se, s jedne strane, izjednačio materijalni status među djecom, a opet s druge, kod djece bi došao do izražaja osjećaj zajedništva i pripadnosti klubu.
U proteklom periodu bilo je dosta upita roditelja vezanih za ovu temu tako da će konkretne informacije biti uskoro dostupne.
Posve smo svjesni da određene obitelji teško mogu financijski ispratiti plaćanje opreme, no Klub za ovakve situacije traži model kako nitko od polaznika Škole nogometa ne bi bio zakinut. Cilj je da svi budu jednoobrazni i jednaki u odnosu jedni na druge te da s ponosom nose odjeću s grbom svoga kluba.
Paketi opreme dogovoreni su u 2 klupske boje:
1) crveno-plavi paket i
2) plavo crveni paket.
Paket uključuje; dres za treniranje s natpisom na leđima (natpis je bijele boje) i klupski grb na prsima, hlačice za treniranje. Na izbor svakome ponaosobno moguće je i naručiti štucne (čarape) čija boja ovisi o odabranom paketu.
Cijena paketa (dres za treniranje s natpisom na leđima (natpis je bijele boje) i klupski grb na prsima, hlačice za treniranje crveno-plavi ili plavo-crveni) “DJECA” iznosi: 16,00 eura.
Napomena: štucne (čarape) se mogu dodatno naručiti i plaćaju se 5,00 eura.
Cijena paketa (dres za treniranje s natpisom na leđima (natpis je bijele boje) i klupski grb na prsima, hlačice za treniranje crveno-plavi ili plavo-crveni) “ODRASLI” iznosi: 18,00 eura.
Napomena: štucne (čarape) se mogu dodatno naručiti i plaćaju se 5,00 eura.
Paketi se mogu naručiti direktno preko proizvođača/dobavljača ili kod trenera kod kojeg polaznik škole trenira.
U slučaju da se kod naručivanja paketa pogriješi s veličinom, paket će se preusmjeriti onome kojem odgovara, a novi paket će se naručiti kako bi veličina odgovarala.
UPRAVA HNK ĐAKOVO CROATIA