HNK Đakovo Croatia kreće s trenažnim aktivnostima

S obzirom da je stožer Civilne zaštite izjavio i uputa Hrvatskog nogometnog saveza i Središnjeg državnog ureda za sport da se može početi sa treninzima klubova i sportaša svih kategorija i javnim okupljanjima na otvorenim prostorima nogometni klub HNK Đakovo Croatia odlučio je da treninzi za sve selekcije počinju od 10.06.2020. (srijeda) po rasporedu koji će biti objavljen na facebook stranici.
Na svim igralištima/stadionima gdje se održavaju treninzi će se evidentirati svakog igrača i službenu osobu kluba koja uđe u prostor igrališta/stadiona, te će se izmjeriti temperatura beskontaktnim toplomjerom. Roditeljima djece/igrača će biti podijeljene suglasnosti u kojima dopuštaju treniranje svoje djece.
Na ulazima na igrališta/stadiona će biti postavljeni punktovi sa dezinfekcijskim sredstvima. Na svakom treningu su nazočni treneri i službene osobe. Svi navedeni moraju koristiti maske na licu i rukavice na rukama. Rekvizite za trening postavlja trener prije početka treninga, isti rekviziti će se nakon svakog treninga dezinficirati.
Epidemiloške mjere:
– ne dovoditi/slati djecu/igrače na trening koja pokazuju simptome respirtornih bolesti poput kašlja i kihanja te temperature
– djecu dovesti na trening do ulaza stadiona po rasporedu za pojedinu kategoriju, gdje će ih preuzeti treneri kluba i odvesti ih do terena za trening. Nakon treninga će ih vratiti na isto mjesto. Roditelji NE SMIJU ULAZITI U TREREN GDJE SE ODRAŽVAJU TRENINZI I SLUŽBENE PROSTORIJE KLUBA.
– prije ulaska u prostor igrališta/stadiona obavezno korištenje dozatora s dezinficijensom za ruke, te nakon odlaska sa terena.
-svlačionice se neće koristiti, djeca dolaze obučena za trening
-svako dijete/igrač ima svoju bočicu za vodu i svoj ručnik, koje stoje u vlastitim torbama pored terena i koriste se samo kad treneri odobre – a igrači mogu koristiti svoje navedene stvari