Hattrick Marka Dabre za slavlje u Čakovcu - SPORTALO

Hattrick Marka Dabre za slavlje u Čakovcu

Iako je teško reći da se na gostovanje u Čakovcu ide po bodove, svi su u BSK-u imali upravo takav plan i na kraju ga uz novu sjajnu partiju Marka Dabre i proveli u djelo, čak lakše nego se itko nadao.

MEĐIMURJE – BSK 2:5

Strijelci: 0:1 Roman (3), 1:1 Jukić (19), 1:2 Dabro (31), 2:2 Havelka (36, 11m), 2:3 Dabro (41), 2:4 Čikvar (45), 2:5 Dabro (90)

Međimurje: Jasenović, Jukić, Hairlahović (od 46. Kuzminski), Igrec, Havelka, Mamić (od 61. Svetić), Đurak (od 61. Hranilović), Čovo (od 61. Palić), Mijić, Brsković (od 90. Prenkplaj), Glavina

BSK: Đilas, Majtanić, Muženjak, Roman, Čikvar (od 85. Horvat), Dabro, Dalić, Mihaljević (od 71. Raguž), Periša, Mišić, Alvarez (od 88. Sebol)ž

Fantastično prvo poluvrijeme u Čakovcu donijelo je čak šest pogodaka, što u jednoj što u drugoj mreži, srećom po navijače BSK-a dva su više završića iza Jasenovića. Ponovno je Marko Dabro pokazao zašto se o njemu toliko priča u kontekstu NK Osijek ali i još nekih vrlo jakih klubova, s današnja tri gola stigao je do 14 pogodaka u dosadašnjih 13 odigranih kola. Ponovno je i Čikvar potvrdio klasu, ali i ostatak momčadi koji ove sezone zaista igra jako dobar, ali i jako produktivan nogomet pa trenutna šesta pozicija nikako nije iznenađenje, borba za ostanak je u Bijelom brdu stvar prošlosti!

U ostalim danas odigranim utakmicama Rudeš je “skinuo” vodeći Dragovoljac u Sigetu, a naš Slavonac Valenitć zaradio je isključenje, dok je Inter u Zaperšiću slavio protiv druge momčadi Dinama.

 

© Sportalo.hr 2020. | Newsphere by AF themes.