/Hattrick Lorene Balić u Zagrebu, Viktoriji bod kod kuće ODIGRANO JE TREĆE KOLO 1. HNLŽ
žnk osijek 2

Hattrick Lorene Balić u Zagrebu, Viktoriji bod kod kuće ODIGRANO JE TREĆE KOLO 1. HNLŽ

Proteklog vikenda igranu je 3. kolo 1. HNL za žene u kojem za promjenu ŽNK Osijek nije bio najefikasniji, njihovih 7 pogodaka u mreži Agrama nadmašie su igračice Splita koje su s jednim više nadigrale svoje sugrađanke.

AGRAM – OSIJEK 0:7

Strijelci: 0:1 Andrlić, 0:2 Balić, 0:3 Joščak, 0:4 Balić, 0:5 Andrlić, 0:6 Lojna, 0:7 Balić

Pobjedu i dobro odrađenu utakmicu Osijeka nažalost su zasjenile dvije ozljede u redovima aktualnih prvakinja, već na samom otvaranju, u drugoj minuti ozljedila se vratarka Tea Tolić, a u 30. minuti ozljedila se i mlada Maria Kunštek, obje su završile u bolnici i najvažnije je da se što prije oporave i vrate na teren. Što se tiče same igre Agram je odoljevao pola sata, a onda kada je “procurilo” Osijek je ponovno uvjerljivom igrom stigao do visoke pobjede

VIKTORIJA – KATARINA ZRINSKI  1:1

Strijelci: 1:0 Kušteljaga (AG), 1:1 Cicijelj

Vikotrija je ponovno propustila sačuvati vodstvo. Već u 5 minuti prisilile su Brođanke protivnice na pogađanje vlastite mreže, odlično igrale i čuvale prednost sve do 66. minute kada gošće pronalaze put do mreže Katarine Mendeš i odnose bod iz Broda. Gošćama je to treći remi u isto toliko nastupa, a Brođankama prvi u drugom nastupu.

žene

Podijeli
  •  
  •  
  •