/Hat-trickovi Korova i Magušića! 3. ŽNL VALPOVO
sloga račinovci posavac podgajci

Hat-trickovi Korova i Magušića! 3. ŽNL VALPOVO

U 3. kolu 3. ŽNL Valpovo pobjede su upisali Zrinski, Hajdin, Hrv. Sokol i Tomislav, a neriješena utakmica odigrana je između Kitišanaca i Gaja.

Susret između Croatie (M) i Zrinskog završio je rezultatom 0:3. Za gostujuću ekipu dva puta je bio precizan odlični Đurakić u 36. i 63. minuti, a jedan gol zabio je Srakić u 66. minuti.

U dvoboju između Hajdina i Sloge 1958. domaći su pobijedili rezultatom 2:0. Za Hajdin zabili su Bekina u 36. minuti i Karlo Vincek u 46. minuti iz kaznenog udarca.

Utakmica između Croatie i Hrv. Sokola završila je rezultatom 0:2. Za gostujuću ekipu zabili su Frančić u 30. minuti i Filip Šeks u 89. minuti.

U susretu između Tomislava i Mladosti (T) konačni rezultat bio je 2:0. Za domaću ekipu zabili su Arnaut u 55. minuti i Čvagić u 72. minuti.

Dvoboj između Kitišanaca i Gaja odigrana je izjednačenim rezultatom 5:5. Kod domaćih odlično je odigrao Korov sa tri pogotka i Lakić sa dva pogotka,a kod gostiju tri puta precizan je bio Magušić, a po jedan gol zabili su Krznarić i Luka Lacković.

U sljedećem, 4. kolu odigrat će se utakmice između Zrinskog i Gaja, Jadrana i Kitišanaca, Mladosti (T) i Mladosti (H), Hrv. Sokola i Tomislava, Sloge 1958 i Croatie (V) te Croatie (M) i Hajdina.

VALPOVO 3. KOLO

Podijeli
  •  
  •  
  •