/Hat-trick briljantnog Branka Šaura! 2. ŽNL POŽEGA
parasan lipa

Hat-trick briljantnog Branka Šaura! 2. ŽNL POŽEGA

U 3. kolu 2. ŽNL Požega pobjede su upisali Parasan, HNK Graševina, Lipa, izjednačenu utakmicu odigrali su Dinamo (B) i BSK, a susret između Slavena i Ovčara nije odigrana.

Susret između Parasana i Jovača završio je rezultatom 3:0. U 4. minuti domaći su poveli golom Ivankovića, u 30. minuti zabija Cvitić, a konačnih 3:0 postavlja Zdravković u 85. minuti susreta.

Utakmica između Dinama (B) i BSK-a odigrana je izjednačenim rezultatom 1:1. BSK je poveo u 77. minuti golom Vidovića, a domaći su izjednačili u 93. minuti golom Varošaneca.

U dvoboju između HNK Graševine i Slavonije rezultat je bio visokih 8:0 za domaće. Tri pogotka zabio je briljantni Branko Šaur, a po jedan gol zabili su Mandić, Pavić, Soldo, Patrik Šaur i Vinko Kljajić.

U susretu između Lipe i Eminovaca konačni rezultat bio je 3:1. Za domaće zabili su Fliszar u 21. minuti, Rabić u 41. minuti i Petrović u 80. minuti,a kod gostiju jedini precizan bio je Crepulja u 82. minuti.

U sljedećem, 4. kolu 2. ŽNL Požega odigrat će se utakmice između Ovčare i Eminovaca, Slavonije i Lipe, BSK-a i HNK Graševine, Jovače i Dinama (B) te Slavena i Parasana.

Bez naslova

Podijeli
  •  
  •  
  •