Hašk Sokol sa svježom krvi u nastavak prvenstva

U ponedjeljak je s pripremama krenula i momčad Hašk Sokola iz Starih Jankovaca. Novi je trener Stjepan Kvesić već upoznao momčad, a danas ih je na početku treninga upoznao s načinom rada i planom priprema. Prozivci i prvom ovogodišnjem treningu odazvalo se 19 prvotimaca, dok ih je nekolicina opravdano odsutna.

Oglas

Prvo pojačanje u momčadi iz Starih Jankovaca je Toni Karimović, koji dolazi iz trećeligaša Đakovo Croatie. Karimović je dvadesetjednogodišnji obrambeni igrač koji ima iskustva igranja viših rangova. U nekoliko je navrata bio član vinkovačke Cibalie, a kao junior branio je boje splitskog Hajduka. Nažalost, mladog su braniča ozljede stopirale na putu prema višim rangovima. U Hašk Sokolu očekuju da će im ovaj mladić svojom energijom i iskustvom igranja viših rangova pomoći u ostvarenju ciljeva. Vrijedna uprava tu ne staje, u intenzivnim su pregovorima s još dva igrača za koja je trener Kvesić procijenio da im nedostaju na točno određenim pozicijama.

Oglas


Fotografije preuzete s Facebook stranice Hašk Sokol

Oglas

Momčad će trenirati u ritmu 3 dana treninga, pa dan odmora. U pripremnom će periodu odigrati i šest pripremnih utakmica, a prva je već za vikend s momčadi jesenskog prvaka, Borinaca iz Jarmine. Nakon njih momčad očekuje ogled s Mladosti iz Vođinaca, pa Otok, Nosteria Nuštar i Mladost Cerić. Protivnika za zadnju pripremnu utakmicu, takozvanu generalku, trener Kvesić još uvijek traži.

Početak prvenstva očekuje se 27. veljače, a u Stare Jankovce dolazi Višnjevac, momčad Antuna Labaka. U klub je ove zime došao novi predsjednik, koji je sa sobom donio i neke nove ideje. S novim predsjednikom, trenerom i nekoliko pravih pojačanja, Jankovčani bi na proljeće trebali postizati puno bolje rezultate. Svi u klubu vjeruju da su loši dani iza njih, te da s proljećem dolaze puno bolji.