/Hašk na gostovanju u Trpinji, Frankopan i Tomislav igraju derbi kola NOGOMETNI VIKEND VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE
frankopan fb

Hašk na gostovanju u Trpinji, Frankopan i Tomislav igraju derbi kola NOGOMETNI VIKEND VUKOVARSKO-SRIJEMSKE ŽUPANIJE

Dobili smo jesenskog prvaka i prije zadnjeg sučevog zvižduka u ovoj kalendarskoj godini Prve ŽNL no do kraja se mora sve odraditi pa treba vidjeti koliko će ozbiljni i motivirani biti igrači Ivana Lukića na gostovanju kod fenjeraša u Trpinji. Derbi kola igrat će Frankopan i Tomislav koji će tražiti što bolje startne pozicije za proljetni dio natjecanja.

1

Nosteria i Mladost C nastavljaju svoju utrku ovoga puta gostujućim susretima pa je s dolaskom hladnijeg vremena popraćenog kišom moguće da i tereni budu dodatan protivnik vodećem dvojcu no tu se pokazuje karakter i snaga momčadi koja želi na vrh pa ćemo vidjeti kako će se snaći u Starim Mikanovcima i Tordincima, a prema tablici Mladost bi trebala imati puno lakši zadatak jer gostuje kod fenjeraša koji do sada nije ubilježio niti jedan bod.

2vi

Vodeći sastav lige i jesenski prvak će odmarati ovo kolo pa je Mitnica u prigodi malo smanjiti razmak, a slične želje ima i Hajduk T koji će snage odmjeriti s imenjakom koji ima jednak broj bodova, ali i susret više.

2vu

U zadnjem jesenskom kolu slobodan će biti sastav Županje 77 pa je jesenski prvak Sloga u prigodi povećati svoj razmak uoči zimske stanke, a koliko će im to uspjeti treba pitati i goste iz Rajevog Sela dok će se u drugom susretu sastati Srijemac i Sloga iz Štitara.

2ž

Meteor traži novu pobjedu koja bi ujedno značila i jesenski naslov, a prema do sada viđenom ne bi to trebalo biti upitno no nešto ipak treba pitati i domaćine u Korođu koji unatoč poziciji na ljestvici znaju kako doći do pobjede. Trojka iza lidera čeka posrtaj kako bi odgodili proslavu za zadnje kolo i zadnji ovogodišnji susret u kojemu Meteor ponovo gostuje, ovoga puta u Gabošu.

3vi

Iako Mohovo ima 4 boda prednosti i susret s fenjerašem na svom terenu do kraja natjecanja bi moglo biti zanimljivo jer lider ima dva najteža ispita protiv Rusina u gostima te protiv Tompojavaca na svom terenu i sva tri kluba imaju realne šanse za osvajanje jesenskog naslova. Rusin i Tompojevci ipak za početak moraju biti uspješni na gostovanjima u Sotinu i Pačetinu.

3vu

Foto FB Frankopan

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.