/Hašk ponovo protiv drugoplasiranog, 4 vodeća međusobno u 2.ŽNL NS VIinkovci ŽUPANJCI SU ZAVRŠILI S DRUGOM ŽNL
hašk fb

Hašk ponovo protiv drugoplasiranog, 4 vodeća međusobno u 2.ŽNL NS VIinkovci ŽUPANJCI SU ZAVRŠILI S DRUGOM ŽNL

Jedna liga na području VSŽ je dovršena, Sloga iz Račinovaca će prezimiti kao najbolja momčad 2.ŽNL NS Županja. Prva ŽNL se nastavlja u zanimljivom ritmu i već nekoliko kola unatrag gledamo derbije vodeće momčadi protiv drugoplasiranog. Konstanta je HAŠK koji je na prvoj poziciji, a suparnici se izmjenjuju pa je na red došla i Slavonija iz Soljana. Razmak je velik, jesenski naslov osiguran no derbi je derbi. Gost će svakako pokušati iskoristiti opuštanje igrača Ivana Lukića koji do kraja moraju pokazati šampionsko lice protiv svakoga suparnika. Borba za drugu poziciju i naslov viceprvaka je i dalje vrlo otvorena i više od pola lige teoretski može do druge pozicije.

1

 

Zanimljivo će biti i u 2.ŽNL Vinkovci koja nudi dvoboje 4 prvoplasirane momčadi. Vodeći dvojac je domaćin trećoj i četvrtoj momčadi pa ćemo vjerojatno dobiti definitivno potvrdu o nedodirljivosti vodećih ili će im najbliži pratitelji pomrsiti račune i ostaviti borbu za naslov otvorenom.

2vi

 

Još je preostao odmor za Hajduk iz Bapske koji se već spremio za zimovanje dok će ostatak lige odraditi zadnje kolo i hvatati što bolje pozicije za nastavak natjecanja. Bršadin je tako u prigodi još povećati razmak pa bi u slučaju pobjede vjerojatno čekao proljeće na plus osam naravno ukoliko Mitnica dođe do pobjede nad Radničkim.

2vu

 

Meteor će u posljednjem ovogodišnjem kolu tražiti potvrdu jesenskog naslova u Gabošu. Razmak je nedostižan, momčad iz Slakovaca će proljeće dočekati na prvoj poziciji, a preostaje vidjeti samo s kolikom prednošću. Sremac i Polet će odigrati derbi kola i odlučiti međusobno tko će biti prvi pratitelj i jesenski viceprvak.

3vi

 

Tompojevci će igrati protiv Dunava, a navijati za Rusin koji bi im mogao pomoći u lovu na lidersku poziciju. Remi ili poraz Mohova bi uz pobjedu u svome susretu donio Tompojevcima prvu poziciju no ukoliko im se želje ne ostvare imaju prigodu u zadnjem kolu odlučiti u međusobnom dvoboju tko je najbolja momčad 3.ŽNL NS Vukovar na polovici natjecanja. Lipovača i Mladost će igrati derbi začelja pa domaćin ima odličnu prigodu prepustiti fenjer svome gostu.

3vu

Foto FB Hašk Sokol Stari Jankovci

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.