Halil Jaganjac najavljuje pripreme Nexea

Nekoliko rečenica razmijenili smo s našičkim Gromom Halilom Jaganjcem koji se trenutno odmara u Rijeci i koji jedva čeka početak priprema kao i rukometnu sezonu 2020./2021.

Oglas

“Trenutno se nalazim doma u Rijeci i koristim ovo vrijeme za radove u vrtu te čekam skorašnji početak priprema. Također, ove slobodne dane koristim za individualne treninge kako bih ostao u što boljoj kondiciji tako da kada dođem na pripreme već budem na jednom dobrom nivou te da mogu odgovoriti našem kondicijskom treneru Mirku Kroli na zahtjevne treninge koji nas očekuju. Od ove sezone očekujem puno toga jer mislim da imamo jednu odličnu ekipu, ona je kombinacija iskustva i mladosti. Situacija s koronom je i dalje aktualna tako da nismo sigurni koje će se epidemiološke mjere donijeti za nas rukometaše te kako će se one odraziti na samu igru. Bit će nam jako čudno ako budemo morali igrati europske utakmice od velike važnosti pred praznim dvoranama. Kako sada stvari stoje navijači neće moći biti prisutni na tribinama i toga mi je jako žao.

Oglas

Oglas

Nakon karantene u kojoj smo se posvetili individualnim treninzima uspjeli smo se okupiti u 5. mjesecu i odraditi niz zajedničkih treninga pridržavajući se svih epidemioloških mjera. Svi se radujemo ponovnom okupljanju jer biti bez lopte na duže vrijeme nije nam prirodno. Najbitnije je da se okupimo i krenemo s treninzima, a već ćemo se prilagoditi epidemiološkim uvjetima i mogu obećati da ćemo svi biti maksimalno odgovorni. Nadamo se da će situacija s koronavirusom što prije proći da konačno možemo odahnuti i vratiti se starom načinu života” – izjavio je, između ostalog, Halil Jaganjac.

Izvor Nexe