/Hajduk uvjerljiv protiv Sikirevaca MŽNL SLAVONSKI BROD - POŽEGA
kutjevo hajduk pakrac 0015

Hajduk uvjerljiv protiv Sikirevaca MŽNL SLAVONSKI BROD - POŽEGA

Kada ode jedan mladi život sve pada u drugi plan pa tako naravno i nogomet. Jučer su se trebale odigrati dvije utakmce, ali zbog tragedije koja je zadesila NK Požega njihov dvoboj s Tomislavom je odgođen.

HAJDUK – SIKIREVCI 4:0

Mladi Josip Dupor prvi je sloio goste u 33. minuti, a onda se igra gostiju pomalo raspala što Pakračani koriste i samo 6 minuta nakon toga preko Krunoslava Lilovca povećavaju prednost. U samoj završnici utakmice kada su gosti već jako malo mislili o obrani Hajduk golovima Tvrtka Krpana i Franka Zanonde dolaze do vrlo uvjerljive pobjede.

– Najprije želim uputiti iskrenu sućut obitelji i prijateljima tragično preminulog mladog sportaša Ivice Zebe. Što se tiče utakmice, zadovoljan sam rezultatom, no u igri je bilo previše nervoze, grešaka i propuštenih prigoda. Danas nas to nije koštalo bodova, međutim ubuduće moramo biti mirniji i efikasniji. Gosti dobri sa nekoliko odličnih pojedinaca. Fer i sportsko nametanje – komentar je Siniše Grubišića, trenera Hajduka.

Čestitke Hajduku na zasluženoj pobjedi, iskoristili su naše greške i zabijali golove, mi svoje šanse nismo realizirali i to je to – kratak je Martin Rakitić, trener Sikirevaca.

pakrac

Podijeli
  •  
  •  
  •