Hajduk u dvotjednoj izolaciji

Samo što su odradili “dugove” i odigrali utakmicu 1. kola u Punitovcima, nogometaši Đurđenovca ponovno će u minus. Ne svojom krivicom, ponovno će zbog istog razloga preskočiti redovno kolo, ovoga puta neće na svom stadionu odraditi dvoboj protiv Hajduka koji ide u dvotjednu samoizolaciju.

Proteklog vikenda jedan igrač Hajduka iz Marijanaca dobio je pozitivan test na korona virus, pa sada već po običaju čitava momčad ide u izolaciju. Za razliku od Đurđenovca kojeg je izolacija “kačila” samo prvo kolo, Hajdukovci će kako sada stvari stoje preskočiti dva ligaška kola, pa osim gostovanja u Đuđenovcu kojeg sigurno neće biti, vjerojatno neće u redovitom terminu igrati niti protiv Slavonca iz Ladimirevaca u 5. prvenstvenom kolu. Naravno, oba ta susreta igrat će se srijedom čim se ukaže prilika.

Prije svega se nadamo da će svi članovi Hajduka bez većih problema izaći iz ove situacije, to je daleko najvažnije, a onda se nadamo da će s ovim i završiti priča o izolacijama i događanjima utakmica, da ćemo ostatak sezone prije svega razmišljati o nogometu.

%d blogeri kao ovaj: