Hajduk Tovarnik golijadom došao do pobjede

Počela je i 2. ŽNL NS Vukovar u kojoj je Hajduk iz Tovarnika golijadom došao do pobjede, Negoslavci i Hajduk iz Bapske ostvarili domaće pobjede, dok je jedinu pobjedu u gostima ostvario Lovas.

Zanimljivo je bilo u  Tovarniku gdje je publika mogla vidjeti čak 11 pogodaka i slavlje domaćina nad Radničkim. Njaviše zasluga ide Danijelu Matiću koji je postigao četiri pogotka dok su po jedan dodali Domagoj Popović i Ivan Ivanković. Iako je Hajduk u 63. minuti imao četiri pogotka razlike gosti se nisu predavali i do kraja uspjeli smanjiti na samo jedan ali više nisu mogli. Hattrick za goste je postigao Danijel Spasić, jedan je dodao Josip Markanović uz jedan autogol domaćina.

Negoslavci su na svom terenu došli do pobjede nakon preokreta protiv Sloge. U prvom dijelu nije bilo pogodaka dok u drugo gosti odlično kreću i zabijaju preko Miroslava Varge, no domaći u razmaku od samo dvije minute dolaze do preokreta i tri boda golovima Milovana Dmitrovića i Ivana Kolarevića. Lovas je došao do minimalne pobjede u Sremcu golom Josipa Šalaja pred kraj susreta, a tri boda Hajduku iz Bapske  je donio Ivan Majačić s dva gola.

Foto FB NK Negoslavci