Hajduk Mirko i Sloga maksimalni, Mladost iz Antina izgubila korak

Odigrano je 4. kolo 2. ŽNL NS Vinkovci u kojem su maksimalni Hajduk Mirko i Sloga došli do sigurnih pobjeda, Mladost iz Antina ih nije uspjela pratiti, a do treće pobjede je došao Slavonac.

Hajduk Mirko je gostovao u Lipovcu, koji još ne zna za bodove, i nastavio svoj uvjerljivi niz. U prvom dijelu gol je zabio Branislav Stojanović, a pobjedu su u drugom potvrdili Nikola Zirić i Bojan Grozdanić. Sloga je ugostila Borac i već u 2. minuti povela preko Mihaela Šuškovića, u 20. minuti iz kaznenog udarca zabija Zvonimir Salopek, u nastavku nije bilo više golova te Sloga dolazi do mirne pobjede.

Do ovog kola maksimalna Mladost iz Antina nije uspjela popratiti vodeće, gostovala je u Tordincima, gdje su domaći uzeli puni plijen. Odlično je Mladost ušla u utakmicu i povela preko Stjepana Matanovića i s tom prednosti se otišlo na odmor. U drugom dijelu domaći rade preokret preko Josipa Erjavca i Hrvoja Križana, gosti se vraćaju golom Daria Andričevića, no domaćima pobjedu pred kraja susreta donosi Mladen Križanović.

Do treće pobjede u ovoj sezoni je došao i Slavonac koji je na svom terenu slavio protiv Mladosti iz Privlake. Za domaće su golove zabili Marko Crepić i Mario Pandža dok je za goste poraz ublažio Toni Hlevnjak. Bez bodova je Sremac koji je na svom terenu ugostio Vidor Matijević. Gosti su poveli sa dva gola Srđana Gašića, domaći se uspjevaju vratiti preko Inoslava Damjanovića, no Srđan Gašić svojim trećim golom donosi pobjedu Vidoru. U Lovoru je gostovala Croatia i odnesla bodove. Gledatelji nisu mogli vidjeti pogotke do pred kraj utakmice kada gosti preko Dine Josipovića i Ivana Pavlovića dolaze do pobjede.