Hajduk iz Širokog Polja počeo s pripremama

Trener Hajduka iz Širokog Polja, Igor Mandić, u nedjelju je obavio prozivku i s momčadi krenuo u pripreme za nastavak proljetnog dijela sezone. U prisustvu najužeg vodstva kluba Hajduk je danas krenuo s pripremama za novu sezonu, na prozivku se odazvalo 16 igrača. Uz trenera Mandića, momčad su prije početka priprema pozdravili i članovi uprave kluba predvođeni predsjednikom Hajduka Ivanom Ivićem.

Oglas

Hajduk u nastavak prvenstva ulazi bez većih promjene, s tek nekoliko minimalnih korekcija u momčadi. Nakon jedne provedene polusezone u Hajduku, u matični se Šubić iz Vuke vraća Luka Perak. A nakon šest mjeseci izbivanja, u klub se vraća svima poznato ime, Antonio Mišetić, koji će zasigurno pojačati konkurenciju u ekipi trenera Mandića, ali i donijeti dodatnu kvalitetu u veznoj liniji Hajduka.

Oglas

Hajduk za sada ima dogovorene tri pripremne utakmice, a vrlo vjerojatno bi mogla biti dogovorena barem još jedna:
20. 2. – Hajduk – Posavina (Velika Kopanica),
27. 2. – Hajduk – Polet (Semeljci),
6. 3. – Šubić (Vuka) – Hajduk

Oglas

Momčad iz Širokog Polja trenutno zauzima sedmo mjesto u 2. ŽNL Đakovo. U 13 su odigranih kola zabilježili šest pobjeda, šest poraza, uz jedan remi. Trenutno Širokopoljci broje 19 bodova, što je samo dva manje u odnosu na trećeplasiranu Slavoniju iz Punitovaca. U prvom će kolu proljetnog dijela Hajduk gostovati u Strizivojni kod Šokadije.

Fotografija i dio teksta preuzeti s Nezavisni portal Široko Polje.