Hajduk iz Širokog Polja javno objavio izvješće za 2021.

Zbog poznatih epidemioloških razloga izvještajna skupština nogometnog kluba Hajduk iz Širokog Polja neće biti održana. Unatoč tome, predsjednik Hajduka Ivan Ivić objavio je izvješće za prošli godinu, kako bi upoznao javnost i navijače sa situacijom u klubu. Nikada do sada, odnosno do ove godine, Hajduk nije brojao ovoliko članova kluba, njih 170. Baš zbog te činjenice Hajdukovci su htjeli da ovogodišnja Skupština bude istinski skup prijatelja širokopoljačkog ponosa, no ipak nije išlo.
Mi vam donosimo izvješće predsjednika Hajduka Ivana Ivića o radu kluba od 18.07.-31.12.2021.

Oglas

Klub sam preuzeo na Izvanrednoj izbornoj Skupštini.
Prije nego bilo što kažem zahvalio bi se bivšoj Upravi na rezultatskom uspjehu, tj. osvajanju prvaka 2. ŽNL Đakovo. Smatram da je to jedan od najvećih uspjeha NK „Hajduka“ u njegovoj klupskoj povijesti.
Sam početak moga rada nije bio baš bajan, jer me dočekalo sedam igrača: Nikola Blažević, Stjepan Đambić, Ivan Džambić, Mario Ivić, Lovro Mamić, Ante Perak i Leo Vinko. Tim igračima, toj sedmorici, još jednom se osobno posebno zahvaljujem, ali zahvaljujem i ispred kompletne nove Uprave kluba.
Zahvaljujem im se na strpljenju i vjeri da ćemo unatoč svemu klub postaviti na zdrave noge.
Hvala dečki.
Nakon što smo vidjeli igrački kadar, jasno nam je bilo što je prvi zadatak – pronaći dovoljan broj igrača za nadolazeću natjecateljsku sezonu.
Unatoč ogromnim problemima uspjeli smo skupiti ekipu, istina ni sami nismo znali koliko ta ekipa vrijedi, ali sam rezultat i tako nam nije bio u prvom planu. Nakon igrača uspjeli smo dogovoriti suradnju sa Igorom Mandićem da kao trener preuzme ekipu i vrati se iz Ratara iz Piškorevaca.
U pripremnom periodu osvojili smo turnire u Forkuševcima i kao domaćini u Širokom Polju.
Turnir u Širokom Polju smo organizirali u čast pokojnog Jure Tokića. Iako nam je Memorijal došao prebrzo nakon svih problema sa preuzimanjem kluba, mislim da smo organizacijski dobro to odradili.
Naravno da sam bio prezadovoljan kako je ekipa natjecateljski odradila dva turnira i pokazala kako spremna dočekuje početak sezone. Sezonu smo završili na 7. mjestu sa 19 bodova, i mislim da nakon svega trebamo biti zadovoljni. Možda je moglo i bolje, ali trebamo biti realni i biti zadovoljni sa učinjenim.
Zahvala svim navijačima koji su nas vjerno pratili na gostovanjima, ali i naš stadion učinili kao jedan od najposjećenijih stadiona u ligi. Imali smo oko 95 gledatelja prosjek na domaćim utakmicama.
Paralelno sa sportskim djelom radilo se i na poboljšanju uvjeta na stadionu.
Nakon što su nam po tko zna koji puta provaljene klupske prostorije morali smo zamijeniti oštećeno, a uz to smo odmah zamijenili i što je bilo od prije van upotrebe. Tako smo zamijenili neupotrebljiva vrata, dotrajale drvene prozore i postavili nova vrata ispod stepenica.
Uz sve to prije Nove godine je napravljeno grijanje i hlađenje u prostorijama kluba.
Prije svih zahvaljujem Gradu Đakovu i gradonačelniku Marinu Mandariću na pruženoj pomoći u ovih 5 mjeseci.
Zahvaljujem Mjesnom odboru, ali i pojedincima i tvrtkama koji su prepoznali teškoće s kojima smo se uhvatili te su nesebično pružili pomoć kako bi iste što lakše prebrodili.
Tako su nam na razne načine donacijom pomogli sljedeći pojedinci i tvrtke, a prije njih zahvaljujem još jednom Gradu Đakovo i Osječko-baranjskoj županiji na pomoći.
Pojedinci i tvrtke koji su nesebično pomogli donacijom: Josip Ivić (Čepin), Jozo Nikolić, Tihomir Delić, Marko Stipić (Caffe bar Marcos), Miro Ivić, Nikica Ivešić, Josip Cvrtak, Tihomir Ivić, Robert Klaić, Express plus (Marijo Bojanović), Tegrad d.o.o., Tokić-poljoprivredno gospodarstvo (Goran Tokić), Agro-tok d.o.o i hvala svima vama koji ste radom ili na neki drugi način pomogli NK Hajduku.
Na kraju zahvala i mom tajniku Josipu Zeki na odrađenom poslu oko administracije.

Oglas

Ivan Ivić, predsjednik NK Hajduk Široko Polje

Oglas

Izvor: Nezavisni portal Široko Polje