Hajduk iz Širokog Polja dobio grijanje

Nedavno smo već pisali o lijepoj financijskoj donaciji za širokopoljački Hajduk, a nedugo zatim iz Hajduka je stigla još jedna lijepa vijest. Već se nekoliko godina stidljivo najavljivao projekt grijanja klupskih prostorija i svlačionica Hajduka, ali krajem prošle godine napokon je došlo i do same realizacije. Radovi su realizirani u sklopu provedbe projekta “Srce Slavonije – Srce Posavine”. Prekogranična suradnja između Hrvatske i Bosne i Hercegovine u svrhu razvoja lokalne zajednice, Grad Đakovo u svojstvu Vodećeg Partnera, uz Općinu Odžak u svojstvu Partnera, gradonačelnik Marin Mandarić potpisao je Ugovor o financiranju s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u ukupnoj vrijednosti sufinanciranja u iznosu od 160.000,00 kuna. Veliki dio od ukupne vrijednosti Grad Đakovo je usmjerio za radove grijanja, hlađenja i plinskih instalacija na stadionu Hajduka iz Širokog Polja. Ukupna vrijednost radova na stadionu NK Hajduka za navedeno je 128.232,50 kuna. Nakon što je prisilno zamijenjena stolarija i realizacije ovako velikog projekta zahvala Hajduka svakako ide prema gradonačelniku Marinu Mandariću za pruženu ruku ponosu Širokog Polja.

Oglas

Vrijedna je uprava kluba, na čelu s predsjednikom Ivićem, krenula u prodaju novih članskih iskaznica za 2022. godinu. Već na samom početku pretplatničke kalendarske godine NK Hajduk je dostigao brojku od preko 100 članova. Prodaja iskaznica je još uvijek u tijeku, možete se učlaniti u klub i podržati rad ponosa Širokog Polja. Nakon uplate članarine, iskaznicu dobijete nakon 2-3 radna dana, jer se na iskaznicu utiskuje Vaše ime i prezime kako bi je ponosno mogli pokazati svima. Predsjednik Hajduka Ivan Ivić i njegova vrijedna uprava su u samo nekoliko mjeseci uspjeli postići zavidan rezultat već u šest mjeseci svoga rada, iako su u navedenom vremenu imali brojne poteškoće i probleme koje su uspješno riješili. Ivić je tako nakon preuzimanja kluba i neizvjesne, uglavnom crnim bojama predviđane budućnosti, uspio Hajdukovu obitelj uploviti u toplinu doma i ipak izvjesnu budućnost.

Oglas

Čestitke Hajdukovcima, želimo vam da samo tako i nastavite, a sve ostale pozivamo da učlanjenjem u širokopoljački Hajduk podržite rad kluba.

Oglas

Fotografije preuzete s Nezavisni portal Široko Polje