Hajduk iz Pakraca u novu polusezonu pod iskusnim vodstvom trenera Kafke!

Seniorska momčad Hajduka iz Pakraca okupila se u ponedjeljak, 23. 1, na prvi trening i prozivku trenera Ognjena Kafke. Trener Kafka na raspolaganju ima roster od 22 igrača koji će motivirani solidnim rezultatima iz prethodne polusezone koju su završili kao osma momčad prvenstvene ljestvice pokušati nadograditi u proljetnom dijelu prvenstva.

Oglas

Hajduk iz Pakraca napokon se okupio nakon zimske stanke! Trener Kafka i ove će polusezone imati slatke muke oko sastava. Naime, Klubu su se na raspolaganje stavila 22 igrača, pa iako se nije puno mijenjao roster ove zime u pakračkom Hajduku rubrike odlasci i dolasci nikako nisu prazne. Iz rubrike odlasci jedino ali itekako zvučno ime je kapetan Adriano Baškiera Bačo, prije svega veliki čovjek i igrač, koji je objesio kopačke o klin, što itekako predstavlja određeni gubitak Hajduku.

Oglas

No, s druge strane dovedeno je mlado pojačanje koje je prošlo školu nogometa u NK Osijeku i Cibaliji, Filip Piperković, koji će, nadaju se u Klubu, itekako predstavljati odlično pojačanje za njihovu momčad. Za komentar o klupskim ambicijama ove polusezone kontaktirali smo Facebook stranicu Kluba iz Pakraca, koja nam je ljubazno podijelila svoje impresije:

Oglas

“Pripreme ćemo odrađivati uglavnom na pakračkom stadionu, a sadržavat će  četiri treninga tjedno i vikendom utakmica. Sigurni smo da će nas trener Kafka odlično pripremiti. Ambicije su da poboljšamo bodovni konto, isprofiliramo naše mlade domaće igrače i budemo u vrhu, gdje zaslužujemo biti. Treba se dobro pripremiti jer nam je raspored lige težak i odmah 1.kolo dolazi Tomislav iz Donjih Andrijevaca koja je vrhunska ekipa.” – komentirali su nam iz Hajduka iz Pakraca.

Što se tiče rasporeda utakmica, iz Kluba nam odgovaraju da je trenutno dogovoreno šest pripremnih utakmica te kup utakmica, pa će tako pakrački Hajduk redom odmjeriti snage  28.01. sa Zrinskim iz Ferkaševca, zatim  04.02. slijedi okršaj s Daruvarom, vikend nakon toga 11.02. susret sa Slavonijom iz Požega, 18.02. utakmica sa Psunj Sokolom iz Okučana,  25.02. ogled sa Siračem,  01.03. sa Garićem iz Garešnice te tri dana kasnije  kup utakmica za koju se još čeka protivnik. Klubu iz Pakraca kao i njegovom stručnom stožeru, igračima i navijačima želimo puno sreće u ostvarivanju kratkoročnih i dugoročnih klupskih ciljeva!