Hajduk iz Bapske pod dirigentskom palicom Borisa Finte započeo pripreme

U utorak su igrači Hajduka iz Bapske odradili prvi trening priprema za novu sezonu pod dirigentskom palicom novog trenera Borisa Finte. Novih pojačanja nije bilo, osim nekoliko igrača koji su se vratili nakon duže pauze, isto tako nema ni odlazaka pa možemo nagovijestiti kako i u ovu sezonu momčad ulazi s velikim ambicijama. Već u subotu će simpatizeri kluba, ali i svi ljubitelji nogometne igre moći pogledati na djelu svoje ljubimce i respektabilnog suparnika iz zagrebačkog predgrađa.
Prva pripremna utakmica će biti prilika ugostiti momčad Sesveta. Sesvećani su u sklopu priprema došli vidjeti slavonski kraj pa će par dana odsjesti u Iloku i tamo na stadionu Fruškogorca odrađivati svoje trenažne aktivnosti. Bivši prvoligaš i trenutni drugoligaš slično kao i Hajdukovci ulazi u novu sezonu s visokim očekivanjima. Bit će ovo definitivno sjajno iskustvo za domaće igrače i velika stvar za klub.
Pokušajte u što većem broju doći na ovu utakmicu, da se ovo malo ponosno mjesto predstavi u najboljem mogućem svjetlu i podržite igrače Hajduka u , za njih sigurno, velikoj utakmici.
Načekat ćete se dok opet ne budete imati priliku gledati klub Druge HNL u Bapskoj.
NK Hajduk Bapska – NK Sesvete
Subota 31.7. ?
18 sati ⏰
Odmah idući dan igrači trenera Finte u novoj pripremnoj utakmici gostuju u Tovarniku s početkom u 18 sati.
Foto FB Hajduk Bapska