Hajduk i Rijeka brane prednost, Osijek uz podršku s tribina traži pobjedu nad Pogonom

Vrijeme je za nove euro izazove za Hrvatske predstavnike u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Hajduk će na teren već u 17,00 sati, Rijeka u 20, a Bijelo plavi sat vremena nakon toga.

Oglas

Rijeka ima daleko najlakši zadatak, na svojoj Rujevici obraniti dva gola prednosti protiv Gzire, objektivno sve osim još jedne pobjede i sigurnog prolaska bila bi prava senzacija. Hajduk u goste Tobolu nosi dva gola viška i spoznaju da je kvalitetnija momčad, da Kazahstanci napadački nisu ništa pokazali u Splitu, no izostanak Livaje je veliki hendikep za Majstora s mora, moglo bi se to osjetiti na napadačkoj igri Hajduka, no s koncentiriranom igrom i Splićani bi morali do sljedećeg kruga kvalifikacija bez puno stresa.

Oglas

Osijek je s gostovanja donio remi, u 21,00 pred sasvim sigurno više od 5000 gledatelja i konačno pravo navijanje Pogon bi morao biti ugašen. Drugo poluvrijeme iz Splita je put, ako se ponovi onakva partija prolazak je neupitan!

Oglas

Dvoboj Tobola i Hajduka starta u 17 sati uz prijenos na Areni 1, Rujevica je u pogonu od 20 sati s kamerama HNTV-a koje će biti i na Gradskom vrtu gdje će vjerujemo pratiti gašenje Pogona.