Hajduk Bapska i Negoslavci i dalje maksimalni

Odigrano je 3. kolo 2. ŽNL NS Vukovar u kojem je vodeći dvojac pobjedama nastavio trku, Lovas došao do gostujuće pobjede, a Sloga iz Borova preokretom do prvih bodova.

Hajduk iz Bapske je na svom terenu ugostio Slogu iz Pačetina te nakon pola sata riješio pitanje pobjednika preko Ivana Majačića i Borisa Finte dok u nastavku nije bilo pogodaka. Negoslavci ih i dalje prate, ovog puta domaćom pobjedom protiv Bršadina. Gosti su poveli u 3. minuti preko Miodraga Radovanovića i to vodstvo držali do odmora, no u drugo domaći ulaze furiozno i hattrickom Milovana Dmitrovića i dva gola Nenada Erića dolaze do uvjerljive pobjede.

Još jedan preokret smo mogli vidjeti u Borovu gdje je na koncu domaća Sloga došla do pobjede nad Radničkim. Radnički je poveo s dva gola Mislava Širića , no domaći su bude u drugom dijelu i s dva pogotka Lazara Ilinčića te jednim Duška Miloševića i Đorđa Savatovića dolaze do preokreta i pobjede. Jedinu gostujuću pobjedu je ostvario Lovas u Tovarniku  preko Josipa Šalaja koji je zabio dva, dok je poraz domaćinu ublažio Danijel Matić.