Grupa Estrada i Sportalo vas nagrađuju i spremaju “Treće poluvrijeme”

Oskudica sporta i sportskih vijesti tjera sve sportske ovisnike, a vidimo da nas je jako puno, da smišljaju kako se zabaviti. Mnogi su se posvetili vježbanju u svojim domovima i dvorištima, no to je način za “ubiti” malen dio dana pa se evo i mi trudimo nekako vas zabaviti.

Oglas

Nakon anketa koje i dalje traju, spremamo još neke stvari. Nažalost čini se da će se ovo stanje još produžiti pa već imamo spremno i novo natjecanje gdje ćemo trebati veliki angažman trenera, no o tom po tom. Prije toga spremamo dva virtualna događaja s pleterničkom grupom Estrada čiji je frontmen Igor Ančurovski višegodišnji predsjednik Graničara iz Zagrađa, no sportašima ipak poznatiji kao brat Vinka i Hrvoja, vrsnih nogometaša Slavije.

Oglas

Dakle, prvo što je na redu je nagradna igra, klasični facebook sistem, lajkat ćete stranice Grupe Estrada i Sportala, u komentarima označiti tri prijatelja, a za nagradu će tri sretnika dobiti nagrade Estrade i Sportala. Igra kreće u nedjelju i traje tjedan dana.

Oglas

S obzirom da smo mi portal posvećen uglavnom amaterskom sportu u kojem je velikom dijelu sudionika barem jednako kao i prva dva bitno treće poluvrijeme, odlučili smo vam ga virtualno organizirati. Na vama je samo da se opskrbite svim potrebnim za treće poluvrijeme, a na našoj facebook stranici vam s Estradom omogućujemo live glazbu.

Nadamo se dobroj zabavi za sve i u nagradnoj igri i u trećem poluvremenu!