/Gromovi su u sjajnoj formi SVLADAN JE I PICK SZEGED
nexe

Gromovi su u sjajnoj formi SVLADAN JE I PICK SZEGED

Kao što smo i najavljivali, ovog vikenda Gromovi ugošćuju dva vrlo jaka europska kluba. RK PICK Szeged i Tatran Prešov. Sinoć je tako odigrana prva prijateljska utakmica između RK Nexe i RK PICK Szegeda i nakon 60 minuta Gromovi su zasluženo pobijedili rezultatom 32:29 (16:16)

Danas je za Nexe dan odmora, a za to vrijeme u dvorani kralja Tomislava odigrat će se također prijateljska utakmica između RK Pick Szeged i Tatrana Prešov s početkom u 16 sati. U nedjelju ponovo domaći igrači idu na teren, a ovoga puta za protivnika će imati Tatran Prešov. Ova utakmica započinje u 17 sati tako da ponovo pozivamo sve navijače da i u nedjelju dođu i podrže Gromove.

Što o ovoj utakmici, kao i onima koje su pred nama misli trener Hrvoje Horvat i igrač Živan Pešić pogledajte u nastavku:

Foto Nexe

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana 3. HNL Istok. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.