Grobničan i Jadran sezonu otvorili bez golova

Nadamo se da će biti po onoj o prvim mačićima, da će ostatak sezone biti neusporedivo efikasniji nego li prva utakmica u kojoj su Grobničan i Jadran iz Ploča odigrali utakmicu bez golova.

Oglas

GROBNIČAN – JADRAN LP 0:0

Utakmica bez golova kao juha bez soli, nikada ne može do kraja zadovoljiti. Ovaj dvoboj Grobničana i Jadrana ostao je i bez dodatnih začina, ne samo soli, bila je to utakmica od koje se ipak više očekivalo. Po nekoliko situacija na svakoj strani, nekoliko dobrih obrana posebice domaćeg vratara, iako je i mladi Pršlja imao posla, bilo je sve što su nam servirali igrači Grobničana i Jadrana. Kad se podvuče crta, po bod svakome je najrealniji, teško da je netko zaslužio više.

Oglas

Igrač utakmice: Dino Curać

Oglas

– Bilo je dosta teško igrati, pala je kiša pa izašlo sunce, isparavanje je učinilo da igračima bude naporno. Utjecalo je to i na sam dojam o utakmici, bilo je to izjednačeno, borbeno ali pomalo tromo. Puno se igralo dugim loptama, bez kombinatorike. Mi smo među tih malo šansi pogodili vratnicu, u završnici i zabili gol koji je poništen, kako snimka govori zbog nepostojećeg zaleđa. Što je tu je, željeli smo sva tri boda, osvojili samo jedan, ali u svakom slučaju bolje jedan nego niti jedan. Okrećemo se sljedećim protivnicima, slijedi Krk u gostima pa dvije domaće, zatim i taj kup u Orahovici. Mislim da bi trebali imat bolju, mirniju sezonu nego prošle godine, imamo dobru momčad ali sa dosta mladih igrača što donosi oscilacije – riječi su Predraga Stilinovića, trenera Grobničana.

– Utakmica je bila dinamična, borbena, u kojoj su obje momčadi imale nekoliko izglednih prilika za postizanje pogotka. Mi smo zadnji tjedan imali velikih problema sa ozljedama tako da nismo došli kompletni dok su neki igrači igrali tek oporavljeni. Iako smo igrali napadački i željeli pobijediti ne možemo biti nezadovoljni sa osvojenim bodom – za Sportalo je rekao Darko Cvijanović, pomoćni trener Jadrana.