Graničar u Kotoribi dočekuje Bratstvo (Ju), derbi kola u Gornjem Mihaljevcu

Jedan od posljednjih vikenda jesenskog dijela prvenstva lagano stiže pred nas. Postoji mala šansa da se kockice posložile Graničaru i on već na kraju ovog nogometnog tjedna postane jesenski prvak, no to nije toliko realno.

Oglas

Oglas

Upravo će Graničar na svom terenu dočekati Bratstvo iz Jurovca. Kotoribljani su u odličnom ritmu i žele u preostalim utakmicama osigurati što bolju pripremu za proljetni dio prvenstva. U goste im dolaze Jurovčani koji se trenutno nalaze u nešto lošijoj formi, no poznati su da imaju dobre napadače i ne boje se nikoga.

Oglas

Drugoplasirani Međimurec želi nastaviti svoj niz pobjeda. Ovog puta odlaze u Cirkovljan na megdan Galebu, koji i dalje ne zna za pobjedu. Momčad Galeba svakako je kvalitetnija ekipa od onog što tablica pokazuje i svatko ju respektira pa tako i Međimurec. Međutim, jasno je da gosti u ovaj susret ulaze kao veliki favoriti, a nije im strano ove sezone kako im bolje ide u gostima nego kod kuće.

Sloga Štrigova s novim trenerom u ove prve dvije utakmice od promjene igra vrlo dobro. Ostvarili su četiri od šest bodova i ne misle stati na tome. U goste im dolazi Nedelišće, koje se trenutno nalazi u nešto lošijoj formi nakon odličnog početka sezone. Štrigova itekako sad ima priliku iskoristiti pad forme trenutnog prvaka 1. Međimurske nogometne lige i gurnuti ga u još dublje probleme.

Odlični Podturen na svom terenu dočekuje Draškovec. Draškovčani su u posljednje vrijeme proigrali i lagano hvataju dobru formu, dok se Podturnovi momci već odavno snalaze kako treba. Domaćine često sreća u završnici ne isprati i to bi mogla biti dobitna kombinacija za goste ako žele uzeti bilo kakve bodove na, po njih, teškom gostovanju.

Od ostalih susreta, Mladost Komet dočekuje Naprijed na svom terenu u Prelogu. Bratstvo iz Savske Vesi priprema teren za Mladost Svetu Mariju, BSK Belica odlazi u Palovec Dinamu, dok Jedinstvo na svom terenu dočekuje Centrometal u derbiju kola dviju momčadi koje su podigle formu i ne smiju otpisati protivnika ni u kojem slučaju. Sve utakmice igraju se u subotu i nedjelju s početkom od 14:00 sati.