Graničar je pobjednik županijskog kupa

Dilj ipak nije uspio iznenaditi favoriziranog gosta koji je opravdao razliku u rangu natjecanja te u konačnici zasluženo podigao pehar namijenjen najboljoj momčadi u kupu Vukovarsko-srijemske županije.

Oglas

Dilj je pružio jako dobar otpor Županjcima na svome lijepo skockanom stadionu no Lešić i Pastuović nisu imali milosti i razumijevanja za želje domaćina te su svojim pogocima donijeli u Županju toliko očekivanu kantu.

Oglas

Naime, veliki su motiv i želju za ostvarenjem ovoga toliko željenog cilja jer je osvajanje županijskog kupa nešto što Plavi čekaju punih 12 godina pa je ovaj uspjeh Ilićevih igrača dodatno dobio na vrijednosti.

Oglas

Poznato je da županjski klub ove godine slavi 100 godina postojanja pa je ovaj pehar idealan i prigodan poklon ove odlične i dobro vođene generacije svome klubu kao i svim djelatnicima, simpatizerima i navijačima.

Dilj je bio odličan organizator završnog meča pokazavši da će i ove godine igrati zapaženu ulogu u svim natjecanjima, a kao utješna nagrada ostaje pretkolo nacionalnog kupa i tko zna možda već ubrzo na prekrasan travnjak popularnih Crjepara stigne neko zvučno, prvoligaško ime.

Foto FB Graničar Županja