Graničar iz Zagrađa još jednom žrtva krađe

Požeško slavonski županijski prvoligaš Graničar iz Zagrađa jučer je još jednom bio žrtva krađe, ovoga puta ostali su bez zastave Republike Hrvatske.

Oglas

2020. godina za sve je klubove prilično stresna, korona je poremetila mnoge planove, zaustavila sva natjecanja pa je malo onih koji su sretni, a u Zagrađu zaista imaju malo razloga za zadovoljstvo. Naime, u veljači ove godine u prekrasno uređenim klupskim prostorijama dogodila se prava pljačka, u sred dana provaljeno je u zgradu i iz nje je ukradena kosilica i klupski laptop. Jutros novo neugodno iskustvo za sve članove kluba, sa zgrade je pod okriljem noći ukradena zastava Republike Hrvatske.

Oglas

Zaista je nevjerojatno da postoje ljudi koji su spremni pljačkati imovinu nogometnog kluba, društva za koje se mnogi pojedinci bore kako bi uredili prostorije, stvorili dobru ekipu i mladima omogućili bavljenje sportom. Nadamo se da će nadležne službe svoj posao odraditi na pravi način, a onda i pravosuđe svojim odlukama odvratiti neke buduće pljačkaše od ovakvih sramotnih rabota.